Osebni podatki naših uporabnikov so eno izmed področij, kateremu posvečamo izredno skrb in pozornost. Poskrbimo, da so vse zahteve ne samo dosečene, ampak jih, če se le da, presečemo, saj se zavedamo občutljive narave tega področja.

Kron IT d.o.o., je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.

Za potrebe poslovanja www.svetbaterij.si zbira naslednje uporabnikove podatke:

- ime in priimek,
- naslov in kraj bivanja,
- naslov elektronske pošte (uporabniško ime),
- kontaktno telefonsko številko,
- geslo v šifrirani obliki,
- ter ostale podatke, ki jih uporabniki vnesete v obrazce na spletnem mestu svetbaterij.si

Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki, ne odgovarjamo.

Za potrebe zagotavljanja varnosti, se zbirajo tudi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do spletnega mesta. Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen sejni piškotek za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. Na vaš računalnik lahko svetbaterij.si shrani tudi nekatere trajne piškotke, to so: identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki (za prepoznavanje ob naslednjem obisku), ocene artiklov (da veste, katere artikle ste če ocenili) ter štirje piškotki sistema Google Analytics (analiza obiskov spletnega mesta).

Vsi omenjeni podatki, razen piškotkov, se na strečniku www.svetbaterij.si shranjujejo trajno. Sejni piškotki se v pomnilnik strečnika shranjujejo le za čas trajanja obiska in se izbrišejo po eni uri neaktivnosti, trajni piškotki pa so shranjeni na računalniku obiskovalca.

Upravitelj svetbaterij.si lahko podatke v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene statističnih analiz.

Upravitelj www.svetbaterij.si podatkov o uporabnikih v nobenem primeru ne bo predal nepooblaščenim osebam. Dostavni slučbi (npr. GLS) bomo zaupali le uporabnikov naslov za dostavo. Z uporabnikom bomo stopili v stik prek sredstev komunikacije na daljavo le, če uporabnik temu izrecno ne nasprotuje.

Izjemno razkritje osebnih podatkov

Podatki, ki jih www.svetbaterij.si zbira in obdeluje, bodo razkriti le, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi drčavnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov www.svetbaterij.si.