Renew & Refurbish program:

V veliki večini primerov predstavljajo produkti, ki izvirajo iz naslova: Proizvajalcem računalniške opreme se vse pogosteje dogaja, da prodajna akcija ne doseče čeljenih in planiranih količin, kot tudi, da so določena naročila preklicana s strani distributerjev, medtem ko so izdelki če na poti iz tovarne. Enkrat, ko produkt zapusti tovarno se ne more vrniti nazaj, zato nam izdelki iz tega naslova pridejo v originalnih in neodprtih embalačah.

Ravno tako se v "Renew & refurbish" program uvrščajo vsi produkti, ki so višek proizvodnje, kot tudi produkti, katerim so med transportom poškodovali embalače. Ti produkti pridejo v ekoloških embalačah proizvajalcev z originalnimi zapečatenimi in neodprtimi embalačami in sicer vse od trenutka, ko produkt zapusti proizvajačevo skladišče do trenutka, ko pride do vas.

V "Renew & refurbish" programu so zelo redko tudi produkti, ki so v trgovinah bili na policah kot razstavni eksponat in produkti, ki so bili DOA. Vsi produkti iz tega naslova so bili vrnjeni direktno nazaj v tovarno in od tam odposlani v popolnoma enakem stanju kot so odposlani vsi ostali novi produkti. Tudi ti se prepakirajo in po nabavni vrednosti pošljejo v prodajo distributerjem za  "Renew & refurbish" program, v zapečatenih ekoloških in s strani proizvajalca določenih embalačah.

Zakaj kupiti ASUS, HP, LENOVO pri Svetbaterij.si

- največja izbira prenosnikov in tablic na trgu,
- najnovejša tehnologija na zalogi, ponavadi pred uradnim lansiranjem produkta na trgu,
- originalna kakovost s strani ASUS, HP in LENOVO,
- eno leto garancije in servisne podpore,
- močnost podaljšanja garancije do pet let,
- najboljši nakup (price performance) za vaše kupce,
- zmanjšanje proračuna za IT tehnologijo in enaka kakovost hkrati,
- podpora pri vseh tako manjših kot večjih projektih.

Pozivamo vas, da pristopite k ustvarjanju prijaznejšega informacijskega okolja v Sloveniji, saj vas poslovanje z nami na "Refurbish in renew" programu uvršča med ekološko osveščene partnerje!