RENEW & REFURBISH

 

Renew & Refurbish program:

V veliki večini primerov predstavljajo produkti, ki izvirajo iz naslova: Proizvajalcem računalniške opreme se vse pogosteje dogaja, da prodajna akcija ne doseže željenih in planiranih količin, kot tudi, da so določena naročila preklicana s strani distributerjev, medtem ko so izdelki že na poti iz tovarne. Enkrat, ko produkt zapusti tovarno se ne more vrniti nazaj, zato nam izdelki iz tega naslova pridejo v originalnih in neodprtih embalažah.

 

Ravno tako se v "Renew & refurbish" program uvrščajo vsi produkti, ki so višek proizvodnje, kot tudi produkti, katerim so med transportom poškodovali embalaže. Ti produkti pridejo v ekoloških embalažah proizvajalcev z originalnimi zapečatenimi in neodprtimi embalažami in sicer vse od trenutka, ko produkt zapusti proizvajačevo skladišče do trenutka, ko pride do vas.

 

V "Renew & refurbish" programu so zelo redko tudi produkti, ki so v trgovinah bili na policah kot razstavni eksponat in produkti, ki so bili DOA. Vsi produkti iz tega naslova so bili vrnjeni direktno nazaj v tovarno in od tam odposlani v popolnoma enakem stanju kot so odposlani vsi ostali novi produkti. Tudi ti se prepakirajo in po nabavni vrednosti pošljejo v prodajo distributerjem za  "Renew & refurbish" program, v zapečatenih ekoloških in s strani proizvajalca določenih embalažah.

 

Zakaj kupiti ASUS, HP, LENOVO pri Svetbaterij.si?

- največja izbira prenosnikov in tablic na trgu,
- najnovejša tehnologija na zalogi, ponavadi pred uradnim lansiranjem produkta na trgu,
- originalna kakovost s strani ASUS, HP in LENOVO,
- eno leto garancije in servisne podpore,
- možnost podaljšanja garancije do pet let,
- najboljši nakup (price performance) za vaše kupce,
- zmanjšanje proračuna za IT tehnologijo in enaka kakovost hkrati,
- podpora pri vseh tako manjših kot večjih projektih.

 

Pozivamo vas, da pristopite k ustvarjanju prijaznejšega informacijskega okolja v Sloveniji, saj vas poslovanje z nami na "Refurbish in renew" programu uvršča med ekološko osveščene partnerje!

Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Kaj so piškotki?